Právě se nacházíte:

Zdravé mlsání s ghítelou

Milujete lískooříškové pomazánky? Pokud si zahřešíte jen občas, je to v pořádku. Ale jestli jste typ, který sní sklenici na posezení, možná byste měli sáhnout po zdravější alternativě. Zkuste ghítelu, kterou vyrábí známá česká značka České ghíčko z těch nejkvalitnějších ingrediencí.

Ghítela obsahuje ingredience té nejvyšší kvality. Jejím základem jsou ořechová másla, která doplňuje kakao a vanilka. Přidané ghí pak pomazánce dodává krémovou konzistenci. Ghítely neobsahují palmový olej a jsou slazené pouze medem. A pozor, jednou příchutí to nekončí. Můžete si dopřát arašídovou ghítelu v bio kvalitě, která chutná po nugátu, nebo lískooříškovou klasiku, kterou si zamilují děti. Pro fajnšmekry tu je mandlová ghítela s kávou, která obsahuje drcená jemně pražená kávová zrna s jemným mandlovým máslem. A na závěr nesmíme zapomenout na neodolatelnou kombinaci kokos a kešu, která chutí připomíná vánoční kokosové kuličky.

Ghítelu můžete použít jako krém do dortů a dezertů, namazat ji na palačinky, wafle či toast anebo ji přidat do ranní snídaňové kaše. Nejlépe ovšem chutná tak, jak to všichni máme rádi, na lžičce přímo ze sklenice. Doma ghítelu skladujte mimo lednici, kde vám vydrží sedm měsíců – pravděpodobně ji ale sníte mnohem dřív. Ghítelu si můžete spolu s dalším nákupem zakoupit na e-shopu Košík.cz.