Zažijte adrenalin tandemovým seskokem

Vítejte ve světě adrenalinu a vzrušení, kde je možné se pohybovat rychlostí 200 km v hodině a během jedné minuty urazit dva a půl kilometru. Poté se pět až sedm minut vozit na otevřeném padáku a bezpečně přistát. 

Jsme majiteli padákové techniky s příslušnými oprávněními a sami provádíme tandemové seskoky. Nejsme tedy prostředníky, mezi Vámi a tandemovým pilotem, kteří prodávají seskoky, ale sami ho neskočí...

Co je tandemový seskok?
 
Je to seskok padákem, kde pasažér, který nemusí procházet dlouhodobým výcvikem, je bezpečně připoután čtyřmi body k postroji tandemového pilota. Tímto je dána možnost široké veřejnosti zažít to, co zažívají pouze lidé, kteří propadli tomuto krásnému sportu.
 
Informace o tandemovém seskoku
 
Příprava k tandemovému seskoku se provádí před nástupem do letadla, kde Vás tandemový pilot seznámí s letem v letadle, s chováním před výskokem, při výskoku a během volného pádu. Dále Vám vysvětlí průběh letu na padáku a přistání. Seskok je proveden vždy za hezkého počasí, aby pasažér nebyl ochuzen o zážitek ze seskoku. Po přistání obdržíte do 20-ti minut obrazový záznam (v případě Vaší objednávky) včetně certifikátu o provedení seskoku. Záznam o seskoku provede velmi zkušený kameraman se špičkovým vybavením.
 
Je tandemový seskok bezpečný?
 
ANO!!! A to v každém ohledu. Tandemový pilot je zkušený parašutista s dlouhodobým působením ve sportu, je držitelem nejvyšší kategorie a instruktorského oprávnění pro tandemové seskoky. Tandemový padák je složen ze dvou padáků a přístroje pro aktivaci záložního padáku. Ten je vždy zapnutý a připravený otevřít záložní padák v případě, že tak neprovede tandemový pilot sám. Dalším vybavením je výškoměr a akustický hlásič výšky..
 
Kdo může skákat?
 
Věk pasažéra od 8-mi let se souhlasem zákonného zástupce.
Výška do 185 cm a váha do 95 kg.
Před každým seskokem pasažér vyplní prohlášení o způsobilosti k seskoku.
Lékařské vyšetření není nutné!
 
Co je nutné mít s sebou k provedení seskoku?
 
Je nutné mít s sebou sportovní obuv(tenisky), dobrou náladu a určitě úsměv. Kombinézu a brýle potřebné k seskoku Vám zdarma zapůjčíme. V případě dioptrických brýlí Vám zapůjčíme "brýle přes brýle".
 
Objednávka tandemového seskoku
 
Pokud máte zájem darovat tandemový seskok, můžeme Vám vystavit dárkový poukaz se jménem pasažéra.
Termín tandemového seskoku lze domluvit při objednávce, minimálně však týden před provedením vlastního seskoku. Seskoky se až na vyjímky provádějí o víkendech. V případě nevyhovujícího počasí lze po domluvě seskok přeložit na jiný termín.