Právě se nacházíte:

Fruitisimo Fresh

Více než 60 druhů čerstvých fresh džusů, koktejlů, salátů a ovoce. Vyrábíme 100% ovocné nápoje bez chemických přísad z čerstvého ovoce, které vám dodají maximální dávku vitamínů a energie pro váš aktivní život. Všechny nápoje pro vás vyrábíme přímo před vašima očima.  Dále vám nabízíme denně čerstvé ovocné a zeleninové saláty, které jsou na rozdíl od ovoce z obchodů a trhů upravené k okamžité konzumaci bez jakékoliv vaší námahy.

Více než 60 druhů čerstvých fresh džusů, koktejlů, salátů a ovoce. Vyrábíme 100% ovocné nápoje bez chemických přísad z čerstvého ovoce, které vám dodají maximální dávku vitamínů a energie pro váš aktivní život. Všechny nápoje pro vás vyrábíme přímo před vašima očima. 

 
Dále vám nabízíme denně čerstvé ovocné a zeleninové saláty, které jsou na rozdíl od ovoce z obchodů a trhů upravené k okamžité konzumaci bez jakékoliv vaší námahy.
 
Fruitisimo Ice Cream
 
Široká nabídka kvalitní italské kopečkové zmrzliny, bez konzervačních látek s minimálním obsahem tuku. Zmrzlinu vyrábíme ručně ve vlastní továrně na zmrzlinu podle tradičních italských receptur. Klademe velký důraz na kvalitu a výběr ingrediencí z celého světa. Například vanilku dovážíme z Madagaskaru, kakao z Holandska a čokoládu z Belgie.