Grand Hotel Zvon – extra ubytování i pro náročné

Potřebujete se ubytovat ve městě České Budějovice? Grand Hotel Zvon stojí na historickém Náměstí Přemysla Otakara II. a ve čtyřhvězdičkovém hotelu není problém ubytovat jednotlivce u skupiny. Hotel nabízí standardní i luxusní pokoje, konferenční prostory a klimatizovaný salonek pro oslavy a jiné akce. Dopřát si můžete zajímavé ubytovací akční balíčky,

Potřebujete se ubytovat ve městě České Budějovice? Grand Hotel Zvon stojí na historickém Náměstí Přemysla Otakara II. a ve čtyřhvězdičkovém hotelu není problém ubytovat jednotlivce u skupiny. Hotel nabízí standardní i luxusní pokoje, konferenční prostory a klimatizovaný salonek pro oslavy a jiné akce. Dopřát si můžete zajímavé ubytovací akční balíčky, možnost online rezervace a pokoje s moderními službami. Hotel pohostí své zákazníky ve dvou restauracích s nabídkou tradičních jihočeských jídel. 

 
Tipy na výlet v okolí hotelu Zvon
České Budějovice jsou městem historie, tradic a turistů. Návštěvníci hledají především místa, která dovedou zanechat silné vzpomínky. Historické centrum Českých Budějovic je doslova zaplněno stavebními klenoty. Na náměstí u hotelu Zvon vás ve středu upoutá barokní Samsonova kašna a blízko ní byl do dlažby zasazen tzv. bludný kámen. Z náměstí s měšťanskými domy s loubím zajděte do Černé věže s pěkným výhledem na město, nebo se projděte do Panské ulice, kde stojí gotický srub a Rabenštejnská věž.