Levné a kvalitní ubytování v hotelu Atlas

Hotel Atlas najdete v centru Českých Budějovic poblíž hlavní komunikace na Prahu a v těsné blízkosti nového obchodního a zábavního centra IGY.

Hostům nabízíme 6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek a 1 apartmá. Každý pokoj má samostatné sociální zařízení, apartmán má navíc kuchyňský kout. Cena za ubytování zahrnuje snídani ve formě bufetu (sýr, salám, šunka, máslo, marmeláda, med,kukuřičné lupínky, mléko, pečivo, čaj, káva, džus). K dispozici je snackbar v recepci. V letním období mohou hosté využít ping pongový stůl nebo jen tak posedět na zahradě.

České Budějovice jako metropole jižních Čech mohou nabídnout jak kulturní vyžití - koncerty, výstavy - tak i sportovní akce včetně možnosti návštěvy plovárny, sauny, fitness center, squashových a tenisových kurtů a zimního stadionu. Milovníci cyklistiky ocení množství cyklistických tras. Za zmínku stojí historické objekty zejména v jádru města, např. náměstí Přemysla Otakara II., Piaristické náměstí s nejstarším klášterním kostelem Panny Marie, Solnicí apod.
 
Vzhledem k tomu, že České Budějovice leží v centru Jihočeského kraje, mají ideální polohu k výjezdům do dalších zajímavých lokalit, jako je Hluboká nad Vltavou, Český Krumlov, Holašovice, Třeboň nebo na zámek Červená Lhota uznané UNESCO jako rezervace českého selského baroka nebo po stopách nejstarší koněspřežky.